Verlofregistratie software verwijderen

De verlofregistratie is eenoudig te verwijderen. Wanneer daarna de verlofregistratie software opnieuw moet worden geïnstalleerd moet ook de standaard bestandslocatie worden leeggemaakt anders zal er automatisch een lege database worden aangemaakt.

Stap 1: verwijderen verlofregistratie:

1. Ga naar configuratiescherm
  2. Zoek verlofregistratie op en verwijder de software

Stap 2: leeg maken standaard bestandslocatie

Om verlofregistratie volledig te verwijderen moeten ook de register sleutels worden verwijderd.

1. Ga naar het register
  2. Voor office 2003: start >> uitvoeren >> regedit
  3. Voor Office 2007: voer regedit in in het witte gedeelte

4. Ga naar >> HKEY_CURRENT_USER >> Software >> Easy Template >> Verlofregistratie >> Database
  5. Dubbelklik op >> Folder
  6. Een scherm opent
  7. Maak het veld “waardegegevens” leeg en druk op >> OK
  8. Sluit het register